Over ons

FunForward Happy people, better results

Een succesvol bedrijf is een bedrijf waar alles klopt. Mensen, uitstraling en product of dienstverlening zijn perfect op elkaar afgestemd en versterken elkaar. En krijgen precies de ruimte en aandacht die ze verdienen. Zo zorg je voor de beste resultaten.

Veel bedrijven hebben alle voorwaarden voor succes in huis. Maar vaak worden die niet optimaal benut. Mensen zitten niet (meer) op de juiste plek, zijn niet gemotiveerd. Met als gevolg dat het werkplezier verdwenen is. Je bedrijf loopt stroef, mist kansen, verliest marge.

FunForward helpt je bedrijf weer vooruit. We speuren naar ingesleten patronen, vastgelopen werkwijzen en processen. We laten je cultuur en DNA weer aansluiten op je product of dienst. Zorgen samen dat je visie weer klopt. En vooral: dat jouw hart én de harten van je medewerkers weer sneller gaan kloppen. Want als het plezier terug is op de werkvloer, heeft dat een positieve weerslag op je klanten, je leveranciers én je resultaten.

Wat mag je in de praktijk van FunForward verwachten? Een open, intuïtieve benadering. Oprechte interesse en een flinke dosis eigenwijsheid. Een rebelse kijk en een luisterend oor. Waarmee we zien en horen waar de kracht van jouw bedrijf zit. Maar vooral zorgen we dat medewerkers en leidinggevenden het plezier in hun werk weer terugkrijgen. Want plezier is de sleutel tot vooruitgang.

FunForward is opgericht door Joost Aarts. Dankzij jarenlange ervaring in de hospitality-industrie, waarbij hij onder meer verantwoordelijk was voor de overname van 160 (bedrijfs)restaurants, zag hij hoe belangrijk het is dat klanten en medewerkers zich herkennen in de cultuur van een bedrijf. Joost ontwikkelde een zesde zintuig voor het aanvoelen van behoeften en belemmeringen van ondernemers en medewerkers. En steeds weer kwam hij erachter dat plezier op de werkvloer de sleutel is tot vooruitgang.