Dit zeggen mijn klanten

 

 

 

Reviews over funforward:

Lonneke Geurtz: Manager Concept & Innovation bij Compass Group

Ik heb Joost, als consultant voor Compass Group, als een zeer enthousiaste en doelgerichte expert ervaren. Een expert met een aanpakkers mentaliteit. Zijn kennis binnen foodservice in combinatie met zijn interne organisatie kennis en korte communicatielijnen, maken hem een fijne en vooral zelfsturende aanvulling op het team!

Pascal Verheugd: Chief People & Culture Officer bij Hutten

Joost heeft in de jaren dat hij werkzaam was bij Hutten een stormachtige ontwikkeling doorgemaakt. Hard werkend, een nooit aflatend enthousiasme, gestructureerd en zeer doelgericht. Joost maakt makkelijk verbinding op alle niveaus, heeft de gave om mensen mee op sleeptouw te kunnen nemen en zorgt ervoor dat er echt impact gemaakt wordt. Een projectmanager pur sang. Ik wens Joost veel succes in zijn verdere loopbaan en kan hem van harte aanbevelen.

Ralph Donhuijsen: Verbinder tussen IT, strategie en organisatie bij Steve Madden

Joost Aarts is een veelzijdige projectmanager die complexe projecten succesvol weet af te ronden. Door zijn kennis van de markt, het stellen van duidelijke kaders en heldere deadlines is Joost in staat projecten tot een succes te leiden. Met zijn inlevingsvermogen lukt het hem om de diversiteit aan belanghebbenden op één lijn te krijgen om zo het gestelde doel te behalen. Naast een prettige collega om mee samen te werken is Joost een fijn mens. Altijd open, eerlijk en rechtdoorzee.

Joost is een gedreven en enthousiaste professional, die met zijn kennis en ervaring heeft geholpen bij diverse cateringvraagstukken op het hoofdkantoor bij bol.com. Hij zette een transitie in gang qua werkwijzen en heeft het medewerkersteam aangestuurd en gecoacht. Hij zette zich projectmatig in voor meerdere vraagstukken, waaronder kassasoftware, banqueting faciliteiten en diverse veranderingen binnen de restaurantconcepten. Het was prettig samenwerken, Joost schakelt snel, pakt proactief de zaken op en ziet altijd kansen. Dank!

Remko Smid, Lead Workplace Management Catering bij bol.com

In september is ons partnership met AH to go gestart. Nieuwe werkwijzen, een verbouwde winkel en een nieuw concept. Erg spannend voor onze medewerkers. Joost was voor hen een prettige coach, met verstand van het horecavak, maar ook in staat om snel te schakelen in de procedures zoals die door bp en AH to go worden gehanteerd. Met respect en geduld de medewerker laten stralen en dan ook nog lekker lachen af en toe, zo moet een werkdag zijn!

Floor Kersten, Food Service Advisor bij bp

Joost speelde een belangrijke rol als opstartmanager en manager transitieteam tijdens de sterke groei van Hutten de afgelopen jaren. Hij vormde het opstartteam om tot een transitieteam dat zich (naast de opstarttrajecten) bezighield met de implementatie van nieuwe werkmethoden en -systemen en de vervanging van locatiemanagement. Voor transitiemanagement zette Joost een vaste aanpak en structuur op. Joost zit barstensvol energie, is een fijne vent en met zijn zonnige karakter en zijn sociale competenties is hij een fijne collega en een goede gesprekspartner voor opdrachtgevers. Ik heb enorm genoten van onze samenwerking.

Frank Veldhof, Algemeen Directeur bij Paresto

Wil je weten wat FunForward
voor jouw bedrijf kan doen?

Ik werkte o.a. voor:

Adres

Schildershof 1
Sint-Michielsgestel